ПОГЛЕДНЕТЕ КОЛКАВА БИЛА МАКЕДОНИЈА НА ОВАА ФРАНЦУСКА КАРТА

Можно е да е слика од мапа и текст кој вели „MAGYARS ROUMAINS npe3emeHo oA: René Henri, Questions d'Autrich-Hongrie et Question d' Orient-Deuxième édition, Paris, s.a.“

Можно е да е слика од мапа и текст кој вели „MAGYARS ROUMAINS npe3emeHo oA: René Henri, Questions d'Autrich-Hongrie et Question d' Orient-Deuxième édition, Paris, s.a.“

ВАЖНО!!! Почитувани читатели на МКДПресс, ограничени сме поради нашите позиции! Најавете се директно на страницата www.mkdpress.eu . Споделете на вашите профили, со пријателите, во групи и на страници. На овој начин ќе ги надминеме ограничувањата, а луѓето ќе можат да стигнат до алтернативното гледиште на настаните!?
Можеби ќе ти се допаѓа