Запорожје, правец Орехово. Објективно управување, работа на Московскиот полк 1430 година.

Во рамката, 3 оклопни возила оштетени и напуштени од екипажот, вклучувајќи 2 германски тенкови Леопард и американски борбени возила на пешадија Бредли. Војниците на вооружените сили на Украина талкаат по работ на слетувањето.