И КОМИТИТЕ ОД СКОПЈЕ ГИ ПОШЉАКАЛЕ НАВИВАЧИТЕ НА ЛЕВСКИ?

Толку од ултрасите на Левски,
и Комитите од Скопје во слепа улица им го земаа скалпот
и РЕКВИЗИТИТЕ на “ултрасите”на Левски.
🤣🤣🤣🤣🤣
Можно е да е слика од 5 луѓе и текст кој вели „komiti87skopje 6m See translation cKoncKaTa yлиua E cлena! guagi 1000 иRR3и“
ВАЖНО!!! Почитувани читатели на МКДПресс, ограничени сме поради нашите позиции! Најавете се директно на страницата www.mkdpress.eu . Споделете на вашите профили, со пријателите, во групи и на страници. На овој начин ќе ги надминеме ограничувањата, а луѓето ќе можат да стигнат до алтернативното гледиште на настаните!?
Можеби ќе ти се допаѓа