Кејт Мидлтон не е таа самата откако група научници, експерти и биографи почнаа да шпекулираат за нејзиното минато. 

Војвотката од Кембриџ и принцезата од Велс добија застрашувачки вести кои го остварија нејзиниот најлош кошмар. 

Излегува дека родителскиот скандал на Кејт Мидлтон е огромен и таа можеби ќе треба да се разведе од наследникот на тронот. Војвотката сè уште се оптеретува од откритијата, кои целосно ја превртуваат целата историја на кралското семејство. 

 

Погледнете какво скандалозно откритие за минатото на Кејт Мидлтон излезе на виделина, на Jenata.blitz.bg