ПОСТОЕЛА САМО МАКЕДОНИЈА, Античка Грција никогаш не постоела во Историјата?

ПОСТОЕЛА САМО МАКЕДОНИЈА
Ако сте на странава долго време сигурно знаете. Ако не сте еве сега ќе ви кажеме.
Не постои античка грција никогаш непостоела во историјата. Таа нивна старогрчка историја е измислица од 19 век, во 1830 година се создава грција со баварски крал Ото I. Нема непостои грчки народ тој е вештачки создаден и именуван. Нема и непостои грчки јазик одпорано и тој е вештачки создаден за тој народ што живеел во таа нова вештачка држава.
Во историјата еве што постоело, ќе видите на картата. Постоела само Македонија на целиот балкански полуостров. И Мореа на пелопонес.
Macedonia Македонија
Роберт Минов
ВАЖНО!!! Почитувани читатели на МКДПресс, ограничени сме поради нашите позиции! Најавете се директно на страницата www.mkdpress.eu . Споделете на вашите профили, со пријателите, во групи и на страници. На овој начин ќе ги надминеме ограничувањата, а луѓето ќе можат да стигнат до алтернативното гледиште на настаните!?
Можеби ќе ти се допаѓа