Бомба на професорката Каракамишева: Објави труд во кој обзанини делови делови од примарното право на ЕУ со кое унијата треба да го заштити македонскиот идентитет од страна на Бугарија

Во време кога Македонскиот идентитет е сериозно нападнат од Бугарија, а ЕУ молчи и одобрува ваков недоличен однос излезе мојот и трудот на @ASpasenovski.
Во него е објаснето дека ЕУ е должна да го штити националниот идентитет на сите земји без разлика дали се работи за земја-членка или земја-кандидатка за членство во ЕУ!
Оваа обврска е дел од примарното право на ЕУ!
JOURNALS.UKIM.MK
Iustinianus Primus Law Review
Сите реакции:

Katerina Murdzova, Златко Крстевски и 391 други

ВАЖНО!!! Почитувани читатели на МКДПресс, ограничени сме поради нашите позиции! Најавете се директно на страницата www.mkdpress.eu . Споделете на вашите профили, со пријателите, во групи и на страници. На овој начин ќе ги надминеме ограничувањата, а луѓето ќе можат да стигнат до алтернативното гледиште на настаните!?
Можеби ќе ти се допаѓа