ВИДЕО Каков шок за НАТО! Македонци и Словенци војуваат на страната на Русија против Украина!

414

Српскиот блогер кој известува за војната во Украина дирекно од фронтот Дејан Бериќ, во најновото видео потврди дека доброволците од бившите југословенски републики се најбројни на страната на Русија дури и побројни отколку оние кои доаѓаат од бившите ССР при што истакна дека војници пристигнуваат од сите југословенски републики вклучувајки ги и словените.

 ВАЖНО!!! Почитувани читатели на МКДПресс, ограничени сме поради нашите позиции! Пристапете директно на страницата www.mkdpress.eu . Споделете на вашите профили, со пријателите, во групи и на страници. На овој начин ќе ги надминеме ограничувањата, а луѓето ќе можат да стигнат до алтернативното гледиште на настаните!?
Можеби ќе ти се допаѓа