Советниците на СДСМ во Куманово не дадоа подршка да се гради споменик на македонските бранители кои загинаа во Диво Насеље

May be an image of text that says '18.хулуси асипи (беса)- против 19.атина мургашанска (сдсм+к)- отсутен 20.александар овановски (сдсм+к)- воздржан 21.благоче лакимовик (сдсм+к) воздржан 22.миле андоновски (сдсм+к) воздржан 23.александра лазаревски (сдсм+к)- воздржан 24.лъулета милаими (сдсм+к) -против 25.самет салиевски (сдсм+к)- отсутен 26.јелена спасевска (сдсм+к)- воздржан 27 .дејан ивановски (сдсм+к)- воздржан 28.сузана манчик-спасик манчик- (сдсм+к)- воздржан 29.арта мехмети-адеми (дуи)- отсутен 30.ридван дервиши (дуи)- - отсутен 31.менду асани (дуи) против 32.фитор јакупи (дуи)- -против 33.никола лазаревски (левица)-'

May be an image of text that says '18.хулуси асипи (беса)- против 19.атина мургашанска (сдсм+к)- отсутен 20.александар овановски (сдсм+к)- воздржан 21.благоче лакимовик (сдсм+к) воздржан 22.миле андоновски (сдсм+к) воздржан 23.александра лазаревски (сдсм+к)- воздржан 24.лъулета милаими (сдсм+к) -против 25.самет салиевски (сдсм+к)- отсутен 26.јелена спасевска (сдсм+к)- воздржан 27 .дејан ивановски (сдсм+к)- воздржан 28.сузана манчик-спасик манчик- (сдсм+к)- воздржан 29.арта мехмети-адеми (дуи)- отсутен 30.ридван дервиши (дуи)- - отсутен 31.менду асани (дуи) против 32.фитор јакупи (дуи)- -против 33.никола лазаревски (левица)-'

ВАЖНО!!! Почитувани читатели на МКДПресс, ограничени сме поради нашите позиции! Најавете се директно на страницата www.mkdpress.eu . Споделете на вашите профили, со пријателите, во групи и на страници. На овој начин ќе ги надминеме ограничувањата, а луѓето ќе можат да стигнат до алтернативното гледиште на настаните!?
Можеби ќе ти се допаѓа