Книга од 1933 година , пишувана од “Македонец“ , во неа се зборува за крвавите улуци на Бугарија , за пролеаната македонска крва , за братоубиствата , за срамот македонски .

Книга од 1933 година , пишувана од “Македонец“ , во неа се зборува за крвавите улуци на Бугарија , за пролеаната македонска крва , за братоубиствата , за срамот македонски .
_______________________________________________________________________
🔴 “ БРАТОУБИЙСТВОТО
КЪРВАВИ ПАРАДОКСИ ЖЕСТОКОТО РАЗРУШЕНИЕ
СТИГА КРЪВЬ! “
МАКЕДОНЕЦЪ ( Никола Џеров ) / СОФИЯ, 1933.
+ 17
Сите реакции:

Toni Aleksovski и 7 други

ВАЖНО!!! Почитувани читатели на МКДПресс, ограничени сме поради нашите позиции! Најавете се директно на страницата www.mkdpress.eu . Споделете на вашите профили, со пријателите, во групи и на страници. На овој начин ќе ги надминеме ограничувањата, а луѓето ќе можат да стигнат до алтернативното гледиште на настаните!?
Можеби ќе ти се допаѓа