Вештачката интелигенција на Бил Гејтс смета дека македонците се народ создаден во 1991

И какво ще правим сега, бе 1991 мацедони?
Jас: Дајте ми листа со сите словенски земји според годината на нивното создавање.
Chat GPT: Еве листа со сите словенски земји според годината на нивното создавање:
1. Бугарија: 681 г. (Прво Бугарско Царство)
2. Србија: 7 век (Српско Кнежевство)
3. Велика Моравија: 833 г.
4. Полска: 10 век (Кралство Полска)
5. Киевска Русија: 9 век (Киевско Кнежевство)
6. Чешка: 9 век (Кнежевство Бохемија)
7. Словачка: 1993 г. (после распаѓањето на Чехословачка)
8. Словенија: 1991 г. (после распаѓањето на Југославија)
9. Хрватска: 1991 г. (после распаѓањето на Југославија)
10. Босна и Херцеговина: 1992 г. (после распаѓањето на Југославија)
11. Македонија (Северна): 1991 г. (после распаѓањето на Југославија)
12. Белорусија: 13 век (Велико Кнежевство Литва)
13. Украина: 14 век (Кнежевство Галич-Волинја)
14. Литванија: 13 век (Велико Кнежевство Литва)
15. Црна Гора: 1878 г. (независност од Османлиската Империја)
Ова е општи преглед на годината на создавање на овие словенски земји. Треба да се има предвид дека формирањето на овие земји може да вклучува различни историски настани, промени во граници и политички структури.
Сите реакции:

15

ВАЖНО!!! Почитувани читатели на МКДПресс, ограничени сме поради нашите позиции! Најавете се директно на страницата www.mkdpress.eu . Споделете на вашите профили, со пријателите, во групи и на страници. На овој начин ќе ги надминеме ограничувањата, а луѓето ќе можат да стигнат до алтернативното гледиште на настаните!?
Можеби ќе ти се допаѓа