Секоја година Мадона се обидува да докаже дека времето застанало за неа, за жал, работите се прилично „Изгубени во преводот“. 

 

Пејачката се преправа дека полнолетството за неа е фатаморгана, но резултатите се различни и сосема спротивни од нејзините желби 

Последните кадри од ѕвездата ќе ве заморат. Таа носи мини здолниште и корсет, но она што се гледа на снимката е прилично страшно. На некои од фотографиите Мадона успеа буквално да прикрие дел од своите несовршености, но на други тие едноставно блескаат. 

64-годишната пејачка и понатаму останува икона, бе