ЕВЕ ЗОШТО ГО САКААТ МАКЕДОНЦИТЕ! ТИТО ПРИЗНАЛ ДЕКА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ Е МАКЕДОНЕЦ И МАКЕДОНСКИ ВОЈВОДА

БУГАРИТЕ прашуваат, зошто Македонците го сакаат Тито?
Еве им одговор:
Затоа што тој Тито дојде во Скопје и се поклони пред Великиот Делчев Војвода, признавајќи дека е тој етнички Македонец, македонски револуционер и борец за слободата на независна Македонија!
Кога истото ќе го направите и вие бугарите, ќе бидете и вие така почитувани од Македонците!
Има нешто нејасно?!?

ВАЖНО!!! Почитувани читатели на МКДПресс, ограничени сме поради нашите позиции! Најавете се директно на страницата www.mkdpress.eu . Споделете на вашите профили, со пријателите, во групи и на страници. На овој начин ќе ги надминеме ограничувањата, а луѓето ќе можат да стигнат до алтернативното гледиште на настаните!?
Можеби ќе ти се допаѓа