Еве уште еден доказ дека Бугарија фабрикува ФАЛЦИФИКАТИ И ДРСКО ГИ ЛАЖЕ ЖИТЕЛИТЕ НА БУГАРИЈА , доказ дека е лага тезата дека “Македонците“ ги измислил Тито , ги создала Коминтерната .

Можно е да е слика од мапа и текст

Етничка карта од 1917 г. , печатена во време кога Ј.Б. Тито бил во Австро-Унгарската војска и војувал против Царска Русија , етничка карта печатена пред да се случи “ Октомвриската Револуција “ , многу пред коминтерната , и физички многу , многу далеку од Тито и Сталин .
Уште еден доказ дека Бугарија фабрикува ФАЛЦИФИКАТИ И ДРСКО ГИ ЛАЖЕ ЖИТЕЛИТЕ НА БУГАРИЈА , доказ дека е лага тезата дека “Македонците“ ги измислил Тито , ги создала Коминтерната .
ВАЖНО!!! Почитувани читатели на МКДПресс, ограничени сме поради нашите позиции! Најавете се директно на страницата www.mkdpress.eu . Споделете на вашите профили, со пријателите, во групи и на страници. На овој начин ќе ги надминеме ограничувањата, а луѓето ќе можат да стигнат до алтернативното гледиште на настаните!?
Можеби ќе ти се допаѓа