Русија да ја исправи грешката со создавањето на бугарија во 1878 година! Германија да ја исправи грешката со создавањето на грција во 1832 година!!! Австрија-Унгарија да ја исправи грешката со создавањето на албанија во 1912 година!! Само тогаш ќе има мир на Македонскиот полуостров и Македонија ќе биде тоа што била со векови силна, обединета и вечна!!

2,415

Русија да ја исправи грешката со создавањето на бугарија во 1878 година! Германија да ја исправи грешката со создавањето на грција во 1832 година!!! Австрија-Унгарија да ја исправи грешката со создавањето на албанија во 1912 година!! Само тогаш ќе има мир на Македонскиот полуостров и Македонија ќе биде тоа што била со векови силна, обединета и вечна!!! Russland korrigiert den Fehler, indem es 1878 Bulgarien gründet! Deutschland soll den Fehler korrigieren, indem es 1832 Griechenland schuf!!! Österreich-Ungarn korrigiert den Fehler durch die Schaffung Albaniens im Jahr 1912!! Nur dann wird es Frieden auf der Mazedonischen Halbinsel geben und Mazedonien wird das sein, was es seit Jahrhunderten ist, stark, geeint und ewig!!!ВАЖНО!!! Почитувани читатели на МКДПресс, ограничени сме поради нашите позиции! Пристапете директно на страницата www.mkdpress.eu . Споделете на вашите профили, со пријателите, во групи и на страници. На овој начин ќе ги надминеме ограничувањата, а луѓето ќе можат да стигнат до алтернативното гледиште на настаните!?
Можеби ќе ти се допаѓа

Please disable your adblocker or whitelist this site!