КАРАКАМИШЕВА ДУРИ И МОИТЕ СТУДЕНТИ ОД ПРВА ГОДИНА ЗНААТ ПОВЕЌЕ ПРАВО ОД МАРИЧИЌ И ТОЧНО ЗНААТ КОГА СЕ МЕНУВА УСТАВ

1,965Моите студенти што полагаат Уставно право во прва година точно знаат како се менува Уставот, каква е постапката и кое е прво дејствие, а кое последно ама министерот за правда и @DKovachevski решиле да измислуваат топла вода во уставното право.
Октроирана работна група во октроиран систем!
ВАЖНО!!! Почитувани читатели на МКДПресс, ограничени сме поради нашите позиции! Пристапете директно на страницата www.mkdpress.eu . Споделете на вашите профили, со пријателите, во групи и на страници. На овој начин ќе ги надминеме ограничувањата, а луѓето ќе можат да стигнат до алтернативното гледиште на настаните!?
Можеби ќе ти се допаѓа