УШТЕ ЕДЕН ДОКАЗ ДЕКА МАКЕДОНИЈА Е ЕДНА ОД НАЈСТАРИТЕ ЦИВИЛИЗАЦИИ! ВО МУЗЕЈ ВО ШПАНИЈА ПРОНАЈДЕНА АНТИЧКА КАРТА!

No photo description available.

“СТАРА АНТИЧКА КАРТА!!!!!
(Оваа Античка карта се наоѓа во еден од музеите во
“Шпанија.)
Уште еден доказ дека “МАКЕДОНИЈА е најстара цивилизација на овие простори па и пошироко.
Што би кажале нашите соседи на сето ова?
Ве молам најдете ја
“Елада, (Елас, Хелас)?
За све си постојат веродостојни факти и докази.Зар сега во 21 век ке дозволиме да ни ја фалсификуваат “Историјата?
“САМО СОНЦЕТО 💥Е ПОСТАРО ОД
“МАКЕДОНИЈА!!!!!
“МАКЕДОНИЈА ОПСТОЈУВАЛА И КЕ ОПСТОИ!!!!!
ВАЖНО!!! Почитувани читатели на МКДПресс, ограничени сме поради нашите позиции! Најавете се директно на страницата www.mkdpress.eu . Споделете на вашите профили, со пријателите, во групи и на страници. На овој начин ќе ги надминеме ограничувањата, а луѓето ќе можат да стигнат до алтернативното гледиште на настаните!?
Можеби ќе ти се допаѓа