ПРЕД ПОРТИТЕ НА ПИРИНСКА! ШТО ЌЕ КАЖАТ НА ОВА БУГАРИТЕ? ВО 1933 НАТПИС ВО БЛАГОДЕВГРАД “МАКЕДОНЦИ ПРОЧИТАЈТЕ ПРЕД СЕ ЗА СЕБЕСИ”

1,573

ЖИТЕЛИТЕ НА ПИРИНСКА САМИ ВО 1933 ГОДИНА ЗАПИШАЛЕ ДЕКА СЕ МАКЕДОНЦИ .

ЗАТОА , КОЈ СУМ ЈАС ДА ТВРДАМ ДЕКА ВО БУГАРИЈА НЕМА МАКЕДОНЦИ

❓

ВАЖНО!!! Почитувани читатели на МКДПресс, ограничени сме поради нашите позиции! Пристапете директно на страницата www.mkdpress.eu . Споделете на вашите профили, со пријателите, во групи и на страници. На овој начин ќе ги надминеме ограничувањата, а луѓето ќе можат да стигнат до алтернативното гледиште на настаните!?
Можеби ќе ти се допаѓа