Љубчо Војвода каков што не сте го виделе до сега! “БАНДИТИ НИ ЕДНИ НЕ ВИ СЕ ИСПЛАШИВ НИТУ 90ТЕ А СЕГА УШТЕ ПОМАЛКУ”

61ТВ Алфа како медиум на Врадарскиот четнички корпус чија цел е политички и културно да го србизира македонскиот народ во последните денови влезе во отворена битка со мене.Значи сум ја погодил целта!
Од оваа банда не се уплашив ни девеесетите,а уште помалку сега.
ВАЖНО!!! Почитувани читатели на МКДПресс, ограничени сме поради нашите позиции! Пристапете директно на страницата www.mkdpress.eu . Споделете на вашите профили, со пријателите, во групи и на страници. На овој начин ќе ги надминеме ограничувањата, а луѓето ќе можат да стигнат до алтернативното гледиште на настаните!?
Можеби ќе ти се допаѓа