Азбуката на која си ја напишала пораката е создадена од припадник токму на таа црква, Св. Климент. Како не ти е срам ѓубре едно невоспитано! Либерално граџанство – вошкари!

284Азбуката на која си ја напишала пораката е создадена од припадник токму на таа црква, Св. Климент. Како не ти е срам ѓубре едно невоспитано!
Либерално граџанство – вошкари!
ВАЖНО!!! Почитувани читатели на МКДПресс, ограничени сме поради нашите позиции! Пристапете директно на страницата www.mkdpress.eu . Споделете на вашите профили, со пријателите, во групи и на страници. На овој начин ќе ги надминеме ограничувањата, а луѓето ќе можат да стигнат до алтернативното гледиште на настаните!?
Можеби ќе ти се допаѓа

Please disable your adblocker or whitelist this site!