12-годишно девојче успеа сериозно да ги загрижи мајка си и татко си откако исчезна. Девојчето е пронајдено на шокантно место, а нејзините родители едноставно останале запрепастени.

 

Малата Чен Ксиан исчезна, а нејзините родители веднаш почнаа да ги шират нејзините фотографии на социјалните мрежи, апелирајќи секој што ја забележал да контактира со нив.

Тие и се јавија на нејзините пријатели, но никој од нив немаше ни најмала идеја каде може да биде Чен или што и се случило.

Се чинеше дека 12-годишното дете потонало во земја.

Дознајте што се случило со малиот Чен и каде е пронајдено девојчето на jenata.blitz.bg