ЗА МАКЕДОНЦИТЕ ШТО НЕ ЗНААТ ШТО СИМБОЛИЗИРА КУТЛЕШОТ!

56
За 100 % Македонците кои се удираат во гради за Кутлешот , а не свесни што симболизира ;
Го симболизира елементот кислород О , Македонци мои , она пред кој Павлов се поклонува и практично го оживува со делата и Вистината на нашите Цареви.
– Истиот е осмиот елемент на периодичниот систем на елементи и првиот елемент на подгрупата ВИА (Табела 7а). Овој елемент е најзастапен во земјината кора, со околу 50% (маса.).
– Воздухот што го дишеме содржи Чалкогени ; 20% кислород во слободна (неврзана) состојба, а 88% кислород во хидросферата е во врзана состојба и е во форма на вода H2O.
И сега најбитното ; Најчестиот изотоп е 168О. Јадрото на таков изотоп содржи 8 протони и 8 неутрони. ( заедно 16 ) !!!
И сега кој е Бог на Земјата ?
И сега што биле Македонските Цареви меѓу кој и Филип Македонецот со симболот на изотопот на кислородот 1680 ? А, Македонци ? А што воскресна практично Павлов со Мак 02 ? Што Македонци ???? Точно кутлешот е Сонце , ама Сонцето во нас кое треба да свети , оти ако не свети мртви сме !! И сега ????
Имате одговор Вие што се ударете во гради со Кутлешот какво Сонце е ?? Ајде не е само да го носите на мајца и знаме треба и да го оживувате практично неговото значење без кое живот нема во секој од нас ако не свети како СОНЦЕ во нас ! А, Македонци !
Ете 100 % Македонци , и сега удрете по Павлов за да утре некој друг ова ви го престави со друго име како и се што ви преставував до денес ! Сега свативте зошто го озборуваат Павлов ? За тие бедни души Павлов да бидат ?
Владо Павлов
No photo description available.All reactions:

Saso Kostadinoski, Zlatko Najceski and 97 others

ВАЖНО!!! Почитувани читатели на МКДПресс, ограничени сме поради нашите позиции! Пристапете директно на страницата www.mkdpress.eu . Споделете на вашите профили, со пријателите, во групи и на страници. На овој начин ќе ги надминеме ограничувањата, а луѓето ќе можат да стигнат до алтернативното гледиште на настаните!?
Можеби ќе ти се допаѓа