Во август 2023 година, убавата и неизмерно талентирана актерка Шарлиз Терон ќе наполни 48 години. Сепак, гледајќи ја ѕвездата, тешко дека ќе и дадеме дури 40 и воопшто не претеруваме со овие зборови.

Терон гостуваше на ревијата на Диор за време на модната недела во Париз. Таа предизвика вистинска сензација многу пред да влезе во салата. Шарлиз буквално изгледаше неверојатно. 

За настанот актерката реши да покаже многу од себе и се појави во проѕирна облека која буквално успеа да ги привлече сите погледи на неа. Ова тело не е на 50-годишна жена, сигурни сме. 

 

Погледнете го бруталниот полугол изглед на Шарлиз Терон, со кој ги мамеше погледите, на Jenata.blitz.bg