Принцезата Дијана отсекогаш била миленичка на луѓето, а нејзината судбина предизвикала симпатии и емпатија кај жените на секој агол на Земјата. 

Таа отсекогаш била модна икона, не случајно пред извесно време ви покажавме која нејзина омилена облека ќе биде вистински хит и тренд во зимата 2020-2021 година. 

Принцезата е многу позната, многу почитувана, но како и секое човечко суштество и таа имаше работи што ја мачеа и не зборуваме за проблеми од емотивна, туку од физичка природа. 

убавицата не и се допаднаа, па дури и мразеше 6 работи за себе. Според неа, таа е далеку од совршена, а овие работи го докажуваат тоа. Сега ќе ви кажеме кои се тие.

Погледнете какви проблеми ја мачеа принцезата Дијана на Jenata.blitz.bg