Ако некој тепа девојка, па ја секса и после тоа кани и други да ја сексаат така тепана, сите тие се СОУЧЕСНИЦИ во еден гнасен чин. Именувајте го како сакате. Исто е ако ти рече некој: Влегувам да ограбам банка, ти чувај стража. Ако прифатиш, ти си соучесник.

Се јави дебилаана која го брани Латас.
Тешко им е да соберат два и два. Па да им олесниме.
Ако некој тепа девојка, па ја секса и после тоа кани и други да ја сексаат така тепана, сите тие се СОУЧЕСНИЦИ во еден гнасен чин.
Именувајте го како сакате.
Исто е ако ти рече некој: Влегувам да ограбам банка, ти чувај стража. Ако прифатиш, ти си соучесник.
Тој што го нокаутираше ракометарот е најмногу виновен, но и оние кои го шутираа легнат во несвест исто беа осудени како соучесници.
Собравте два и два?
Е сега, со самото тоа што ти се дига на девојка која е тепана понижена и јадна, па уште ја сексаш, е како да ви кажам… малку многу болесно…
Јас во фиќото не би ни влегол ни во пубертет ко сум бил ни денес. Дури и на сила да ме набутаат, џабе, нема да ми се дигне.
Да се забавуваш на таква приказна кога некој ти ја раскажува во прво лице и да се смееш е исто пореметено.
Собирате два и два?
Или слабо ви оди оваа математика?
Ако не ви излегува резултатот 2+2=4…значи и вие сте пореметени.
Затоа е осудата од јавноста кон Латас и јадникон јутјубер. Зашто таа јавност барем знае да собере два и два.
ВАЖНО!!! Почитувани читатели на МКДПресс, ограничени сме поради нашите позиции! Најавете се директно на страницата www.mkdpress.eu . Споделете на вашите профили, со пријателите, во групи и на страници. На овој начин ќе ги надминеме ограничувањата, а луѓето ќе можат да стигнат до алтернативното гледиште на настаните!?
Можеби ќе ти се допаѓа