НАРОДОТ ЈА БАРА МЕНЧЕ ТОЧИ ДА КАЖЕ ШТО СЕ СЛУЧУВА ВО ФОНДОТ ЗА ЗДРАВСТВО, ОТКАКО СЕ ВРАБОТИ НА ДРЖАВНи ЈАСЛИ ПРОПАДНА ВО ЗЕМЈА?

А бе таа Менче Атанасова Точи жива е ???
Најгласна беше од новинариве за здравството!!!
Сега како раководител за односи со јавност во Фондот за здравство збор нема зуцнато за хакирањето на системот на ФЗОМ и руинирањето на еден од столбовите на државата !!Менче Атанасова Точи револтирана од оваа власт: Ај ве молам ставете разумни луѓе, со деца ли си имаме работа, стемнето ми е веќе
ВАЖНО!!! Почитувани читатели на МКДПресс, ограничени сме поради нашите позиции! Најавете се директно на страницата www.mkdpress.eu . Споделете на вашите профили, со пријателите, во групи и на страници. На овој начин ќе ги надминеме ограничувањата, а луѓето ќе можат да стигнат до алтернативното гледиште на настаните!?
Можеби ќе ти се допаѓа