Путин ќе биде предизвикан и војната од нежна ќе се претвори во деструктивна

/Pogled.info/ НЕ Е ВРЕМЕ ЕУ ДА ГО СЛУША ДОНАЛД ТРАМП? НИЕ СМЕ НА ПРАГ ОД ТРЕТА СВЕТСКА ВОЈНА!

Неколку часа по обраќањето на Бајден за состојбата на Унијата, претседателот Трамп одговори на Твитер:  Бајден не води на работ на Трета светска војна! Убиствата се на рекордно високо ниво, инфлацијата на високо ниво од половина век, миграцијата шокантна, дилерите на дрога заработуваат милиони во САД.

Трамп, за кого се залагаат 75 милиони Американци, веќе изјави дека војната е лудило и потврди дека ќе се кандидира за претседател за да ја спаси Америка од пропаст.

Време е лидерите на ЕУ да се сетат на зборовите на еден голем државник како никој од нив – генерал Шарл Де Гол: Американците не се Европејци, а Англија е остров.

Путин ќе биде предизвикан и војната ќе се претвори од нежна во деструктивна.

Украина изгоре до пепел.

Шолц испраќа тенкови, но не и цистерни, бидејќи знае дека нема да се вратат, како оние од Сталинград пред 80 години.

Зеленски извикува дека Украина ќе го промени светот.

НО ТОА Е ВЕЌЕ СМЕНЕТО!  

Русија е сојузник со Кина, Индија, Иран, Пакистан и уште десетина земји со 4 милијарди луѓе.

НАТО ЌЕ ПОБЕДИ ВОЈНАТА НА СНН,

РУСИЈА ЌЕ ЈА УНИШТИ УКРАИНА НА ТЕРЕН.

ВОЈНА ИЛИ МИР!

ТРАМП НУДИ МИР И вели дека НЕ ​​Е ТЕШКО ДА СЕ ПОСТИГНЕ