ЗНАЕЛЕ И ГЕРМАНЦИТЕ КОЈА Е НАЈСТАРА ЦИВИЛИЗАЦИЈА! МАКЕДОНИЈА 10000 ГОДИНИ ПРЕД НАШАТА ЕРА, ОФОРМЕНА ПРЕД ВАВИЛОН И ЕГИПЕТ

May be an image of ‎text that says '‎Znali su Nemci koja civilizacija je najstarija u Evropi. Ova mapa je iz Austrije ***** ---Pogledajte molim vas pazljivo shta su Nemci pisali o vremenu nastanka civilizacija. Najstarija=Makedonija 10 000 god. (deset hiljada godina) p.n.e. Razmak od 6 500 (shest po hiljada god.,)pa tek onda Summerska 2.Summer 3 500 p.n.e.- .Egipat 3100 p.n.e. 4.Vavilon 1900 p.n.e. 5.Izraeliti 1200 p 6 Fenicani 1200 p.n e tako dalje Minoska 1800 p.n.e-1450 pne Mycenian 1450-1100 p.n.e.... npиKaжи ro npeBoAoT 291904 Ãstlicher Mittelmeerraum und Naher Osten Schuararı Haskleer Mittelmeer نساود Acyier 3100-30-‎'‎

May be an image of ‎text that says '‎Znali su Nemci koja civilizacija je najstarija u Evropi. Ova mapa je iz Austrije ***** ---Pogledajte molim vas pazljivo shta su Nemci pisali o vremenu nastanka civilizacija. Najstarija=Makedonija 10 000 god. (deset hiljada godina) p.n.e. Razmak od 6 500 (shest po hiljada god.,)pa tek onda Summerska 2.Summer 3 500 p.n.e.- .Egipat 3100 p.n.e. 4.Vavilon 1900 p.n.e. 5.Izraeliti 1200 p 6 Fenicani 1200 p.n e tako dalje Minoska 1800 p.n.e-1450 pne Mycenian 1450-1100 p.n.e.... npиKaжи ro npeBoAoT 291904 Ãstlicher Mittelmeerraum und Naher Osten Schuararı Haskleer Mittelmeer نساود Acyier 3100-30-‎'‎

ВАЖНО!!! Почитувани читатели на МКДПресс, ограничени сме поради нашите позиции! Најавете се директно на страницата www.mkdpress.eu . Споделете на вашите профили, со пријателите, во групи и на страници. На овој начин ќе ги надминеме ограничувањата, а луѓето ќе можат да стигнат до алтернативното гледиште на настаните!?
Можеби ќе ти се допаѓа