За русите има само македонија! Русија го честита денот на раѓањето на апостолот на Македонија Гоце Делчев

May be an image of 1 person and text that says "амбасала на Pycuja 70U subscribers Pinned Message денеска, 23 декември, се одржа промоци денеска ce навршуваат 151 година од рагането на гоце делчев, народен xepoj Koj стана навпечатлив симбол наослободителната борба во македониа.1 честитаме оваа годишнина на сите кои ги споделуваат неговите идеали! Ce надеваме дека годинава одбележуването на OBOj многу значаен датум ke помине во мирна атмосфера во koja достоинствено ke му се оддаде почит спомен, како што заслужува ваквиот извонреден вистински патриот. 08:02 Leave a comment"

 

 

May be an image of 1 person and text that says "амбасала на Pycuja 70U subscribers Pinned Message денеска, 23 декември, се одржа промоци денеска ce навршуваат 151 година од рагането на гоце делчев, народен xepoj Koj стана навпечатлив симбол наослободителната борба во македониа.1 честитаме оваа годишнина на сите кои ги споделуваат неговите идеали! Ce надеваме дека годинава одбележуването на OBOj многу значаен датум ke помине во мирна атмосфера во koja достоинствено ke му се оддаде почит спомен, како што заслужува ваквиот извонреден вистински патриот. 08:02 Leave a comment"May be an image of 1 person and text that says "амбасала на Pycuja 70U subscribers Pinned Message денеска, 23 декември, се одржа промоци денеска ce навршуваат 151 година од рагането на гоце делчев, народен xepoj Koj стана навпечатлив симбол наослободителната борба во македониа.1 честитаме оваа годишнина на сите кои ги споделуваат неговите идеали! Ce надеваме дека годинава одбележуването на OBOj многу значаен датум ke помине во мирна атмосфера во koja достоинствено ke му се оддаде почит спомен, како што заслужува ваквиот извонреден вистински патриот. 08:02 Leave a comment"

ВАЖНО!!! Почитувани читатели на МКДПресс, ограничени сме поради нашите позиции! Најавете се директно на страницата www.mkdpress.eu . Споделете на вашите профили, со пријателите, во групи и на страници. На овој начин ќе ги надминеме ограничувањата, а луѓето ќе можат да стигнат до алтернативното гледиште на настаните!?
Можеби ќе ти се допаѓа