Две од нашите најубави Бугарки Дилјана Попова и Славена Ватова заедно заминаа на егзотичен одмор на Малдиви, а овој пат со себе ги понесоа и своите деца. 

Нашите насмеани манекенки доживеаја кошмарна сцена која за чудо не заврши со фатална несреќа.