Според анкетата на твитерџија македонците во случај на 3 та светска војна би застанале на страната на русија и кина

ЗА НЕШТАТА ДА БИДАТ ПОЈАСНИ
Ова е анкета со типично и просечно македонско градско население, никакви “Рубља патриоти“ никакви небањати сељаци…
All reactions:

Vesna Gjorgieva, Aco Talevski and 266 others

ВАЖНО!!! Почитувани читатели на МКДПресс, ограничени сме поради нашите позиции! Најавете се директно на страницата www.mkdpress.eu . Споделете на вашите профили, со пријателите, во групи и на страници. На овој начин ќе ги надминеме ограничувањата, а луѓето ќе можат да стигнат до алтернативното гледиште на настаните!?
Можеби ќе ти се допаѓа