Дали знаете што ќе се случи со вашето тело ако престанете да имате секс? Тешко. 

Луѓето доживуваат различни сексуални нагони и потреби. Сепак, постојат неколку потенцијални несакани ефекти од немањето секс, а жените се чини дека го добија краткиот крај на стапот овде бидејќи повеќето од нив ги погодуваат.

Кои се шесте работи што ќе му се случат на вашето тело доколку престанете да имате секс, прочитајте на најкорисниот здравствен сајт Здраве.то