Па заканите на основачот на Фондацијата Македонија, Миленко му порача: Вакви татарчиња у герис ги складирам

234

Новинарот Миленко Неделковски во една реченица му одговори на основачот на фондацијата Македонија Виктор Стојанов кој се закани дека ќе дошле илјадници Бугари да им ги кршат рацете на Македонците кои ќе кренеле рака на Бугарин:

 

Дознај повеќе
Понижувањето и потсмевот поради вишокот килограми исчезнуваат со употребата на ова. До идеално тело за 14 дена!

Хагхахххххххххх.

Вакви татарчиња у герис ги складирам.

ВАЖНО!!! Почитувани читатели на МКДПресс, ограничени сме поради нашите позиции! Пристапете директно на страницата www.mkdpress.eu . Споделете на вашите профили, со пријателите, во групи и на страници. На овој начин ќе ги надминеме ограничувањата, а луѓето ќе можат да стигнат до алтернативното гледиште на настаните!?
Можеби ќе ти се допаѓа