Не бил лекуван како што треба? Бугарите го затекнале во лоша состојба македонскиот бугарин кој беше претепан, повикуваат на крводарителство за Кристијан

Самолет Спартан на ВВС на РБ вече е във въздуха, на път за Охрид. Довечера Християн ще е във ВМА. Ще има нужда от кръводаряване.
ВАЖНО!!! Почитувани читатели на МКДПресс, ограничени сме поради нашите позиции! Најавете се директно на страницата www.mkdpress.eu . Споделете на вашите профили, со пријателите, во групи и на страници. На овој начин ќе ги надминеме ограничувањата, а луѓето ќе можат да стигнат до алтернативното гледиште на настаните!?
Можеби ќе ти се допаѓа