(ВИДЕО) Експлозија на албанска телевизија! ИЗЈАВИ НА ФРАНЦУСКИ ДИПЛОМАТ ОД 1925 НАСЕЛЕНИЕТО ВО КОРЧА СЕ ОПРЕДЕЛУВАЛО КАКО МАКЕДОНСКО, Бугарија и Србија биле мали држави кои сакале да ја окупираат територијата на Македонија

168

 

ВАЖНО!!! Почитувани читатели на МКДПресс, ограничени сме поради нашите позиции! Пристапете директно на страницата www.mkdpress.eu . Споделете на вашите профили, со пријателите, во групи и на страници. На овој начин ќе ги надминеме ограничувањата, а луѓето ќе можат да стигнат до алтернативното гледиште на настаните!?
Можеби ќе ти се допаѓа