Отровната атмосфера во земјата голта се пред себе. И вредности и морал и спорт и уметност и бизнис…Важно е само дали Агнеса ни го завртила газот во тесни хеланки или Мелита како легнала на кревет со кренати нозе како никогаш претходно.

101
Ете преку ракометот на светското го видовме генот на нашата пропаст.
Имате еден кој не прифаќа никаква одговорност за поразите.

Имате друг, над него, кој не бара одговорност и оставка од првиот.Имате нивни играчи (изведувачи, кој треба да изработат победи), кои ги боли Мурот и се тотално немотивирани да победат.
И Имате навивачи од ист табор (народ) кој се истепа меѓусебе со боксови и клоци на трибините.
Ништо не е случајно.
Важно е само дали Агнеса ни го завртила газот во тесни хеланки или Мелита како легнала на кревет со кренати нозе како никогаш претходно.
Отровната атмосфера во земјата голта се пред себе. И вредности и морал и спорт и уметност и бизнис…
Тука само буба шваби и ѕвечарки можат да опстанат.
ВАЖНО!!! Почитувани читатели на МКДПресс, ограничени сме поради нашите позиции! Пристапете директно на страницата www.mkdpress.eu . Споделете на вашите профили, со пријателите, во групи и на страници. На овој начин ќе ги надминеме ограничувањата, а луѓето ќе можат да стигнат до алтернативното гледиште на настаните!?
Можеби ќе ти се допаѓа