Оваа фиксација на ДУИ како корумпирани почнува да личи на чиста албанофобија. И ја не сум среќна дека се 20 години дел од власта, но не сум видела ниту еден емпириски доказ дека токму тие се дувлото на корупцијата, а другиве партии не или “да, но так низко”.

 

(фејсбук статус на Катерина Колозова)