Тања Каракамишева Од извршената ДНК анализа во институт во Вирџинија 2003 г. како и анализата направена во институтот на Оксфорд во 2008 година утврдено е дека Македонците имаат медитеранска, а денешните Грци субсахарска ДНК.

Тања Каракамишева
Од извршената ДНК анализа во институт во Вирџинија 2003 г. како и анализата направена во институтот на Оксфорд во 2008 година утврдено е дека Македонците имаат медитеранска, а денешните Грци субсахарска ДНК.
Тоа го има запишано и Есхил “единственото дојдено племе на Балканот-Данајците, дошле од Египет”.
Овој факт е потврден и од двата института.
Ало МАНУ ќе гукнете ли некоја дума? Три релевантни институти за генетика во Швајцарија, Америка и Британија НАУЧНО ви потврдуваат дека во вените на Македонците тече крв од античките Македонци!
Значи ова не е партиско тврдење, ОВА Е ЧИСТА И ПРЕЦИЗНА НАУКА!
МАНУ ГО ПРЕСПА ЖИВОТОТ!
ВАЖНО!!! Почитувани читатели на МКДПресс, ограничени сме поради нашите позиции! Најавете се директно на страницата www.mkdpress.eu . Споделете на вашите профили, со пријателите, во групи и на страници. На овој начин ќе ги надминеме ограничувањата, а луѓето ќе можат да стигнат до алтернативното гледиште на настаните!?
Можеби ќе ти се допаѓа