Најдени докази во кочанско дека Атлантида постоела на територија на Македонија

НОВО ! НОВО !
Владо Павлов има аргументи и докази не за Атлантида , туку за родоначалникот на Атлантида – Лемурија !!
Текстот пронајден на кристалната плоча во Кочани напишан на лемуријанско писмо, потврден од тим во Америка соработници на Павлов !!
СРЕКЕН СУМ !!
Самите дознајте колку треба секој од вас да биде горделеив што живее на тло кое било Лемуријанско-Атлантидиско, а денес Македонско !!
Владо Павлов
ВАЖНО!!! Почитувани читатели на МКДПресс, ограничени сме поради нашите позиции! Најавете се директно на страницата www.mkdpress.eu . Споделете на вашите профили, со пријателите, во групи и на страници. На овој начин ќе ги надминеме ограничувањата, а луѓето ќе можат да стигнат до алтернативното гледиште на настаните!?
Можеби ќе ти се допаѓа