Апасиев до македонскиот народ:Додека вашите деца се иселија во Германија, за плата од 1.500 ЕУР, нивните си ги вдомија во АГЕНЦИЈАТА ЗА ЕЛЕКТРОНСКИ КОМУНИКАЦИИ, за плата повисока од премиерската! Роднини на министри, судии, доктори, амбасадори и новинари ја цицаат АЕК

30
Додека вашите деца се иселија во Германија, за плата од 1.500 ЕУР, нивните си ги вдомија во АГЕНЦИЈАТА ЗА ЕЛЕКТРОНСКИ КОМУНИКАЦИИ, за плата повисока од премиерската! Роднини на министри, судии, доктори, амбасадори и новинари ја цицаат АЕК. Во оваа златна кокошка работат: сопругата на Бујар Османи, сопругата на Протоѓер, сопругата на Кирил Божиновски, сопругата на Латас, ќерката на Андреј Лепавцов, ќерката на Елена Гошева, синот на Бухова, ќерката на Цветанка Периќ…
Можеби ќе ти се допаѓа
My Blog