Силни експлозии и најсилен оган: Нанесен ракетен напад врз Днепропетровск (ФОТО, ВИДЕО)

71

Руските трупи извршија ракетен напад врз цели во Днепропетровск.

Од ударот на местото каде што погодила ракетата избувнал пожар од големи размери.

 

Можеби ќе ти се допаѓа
My Blog