СПОДЕЛЕТЕ! Вистинското име на Балканот било македоснки полуостров

OD KARTARA SE GLEDA DEKA VISTINSKOTO IME NA BALKANOT E MАKEDONSKI POLUOSTROV
VO 18 VEK GO PROMRNILE VO
BAAL-KAAN
WHERE ITS ANCIENT HISTORY ON
GREEKS
SRBIA
BUGARIA
ALBANIA.
ALL IS NEW FAKE STATE
FROM MACEDONIAN LAND
See Translation
ВАЖНО!!! Почитувани читатели на МКДПресс, ограничени сме поради нашите позиции! Најавете се директно на страницата www.mkdpress.eu . Споделете на вашите профили, со пријателите, во групи и на страници. На овој начин ќе ги надминеме ограничувањата, а луѓето ќе можат да стигнат до алтернативното гледиште на настаните!?
Можеби ќе ти се допаѓа