Апасиев најде правен основ за да не го плаќате парното! Еве што треба да направите

32
Согласно законот, денеска требаше да имаме ПАРНО. Од Владата добивме ПОРНО. 💩❤️
p.s. После ова, повикувам да не ја плаќаме последната сметка на БЕГ за месец септември – а ако не утужат, да си истакнеме „компензационен приговор“ у парница.😘
Можеби ќе ти се допаѓа
My Blog