ЗАПАДОТ ЈА ПУШТИ ПО ВОДА ЦЕЛА УКРАИНА! УНЕСРЕКИЈА МИЛИОНИ ЖИТЕЛИ! Утре Русија официјално станува поголема за 150 илјади км квадратни и десетина милиони жители

283
Лицемерите од ЕУ и НАТО веќе не се ни обидуваат да ги седнат Путин и Зеленски на маса.
Знаат изгоре лончето претече млекото…
Касно је знај да те ноќас заволим.
Тоа си певуцка Путин у моментов.
Па не ја будеше мечката за Мурово здравје.
Лицемерите пуштија по вода цела држава. Унесреќија милиони жители,
Наместо да му објаснат на Зеленски да не се занесува дека е генерал Патон.
Утре Русија официјално станува поголема за 150 илјади км квадратни и десетина милиони жители
Секој напад од утре на Доњецк и Луганск ќе се смета за агресија врз Русија.
Најверојатно тргнува во освојување на Одеса и целосно отсекување на Украина од морето.
Тука сме некаде на прагот на она кое светот не смееше да го дозволи.
Но арогантниот западен свет потонат во тешка декаденција со разнишан морал, турнат во страотна безволност, не процени кога треба да закочи.
Ја рчна мечката у…
Можеби ќе ти се допаѓа
My Blog