Лавров ги повика светските политичари да го читаат говорот на Путин од „А“ до „Ш“

131

Министерот за надворешни работи Лавров ги повика светските политичари да го читаат говорот на Путин од „А“ до „Ш“

Рускиот министер за надворешни работи Сергеј Лавров изјави дека светските политичари треба да го читаат говорот на Путин од „А“ до „Ш“.
„И навистина се надевам дека сериозните политичари ќе го читаат од А до Ш, многу за нив, ако некој друг нешто не разбрал, треба да стане апсолутно јасно“, рече министерот во интервју за ТВ каналот „Ѕвезда“, видеото е објавено на каналот Телеграм.
Можеби ќе ти се допаѓа
My Blog