Хајредини: Заев го вооружи Груби со „бомби“ за Али Ахмети

59

Заев го направи Груб моќен уште откако го вооружи со „бомба“ на тајни пресретнувања на кадрите на ДУИ.

Али Амет е исто така заложник., коментира поранешниот министер Џевдет Хајредини на фејсбук, а потоа додава:

Вратете го видот на која било возраст со овој метод…не се потребни операции !!!

Поради „бомбите“ со кои Заев го снабдуваше Груб, Али Амети не се осмели да каже дека ДУИ ќе продолжи без Артан Груб, исто како и без сите други.

 

 

Можеби ќе ти се допаѓа
My Blog