УАВ „Шахид“ удри во седиштето на украинската морнарица (ВИДЕО)

153
УАВ „Шахид“ го погоди седиштето на украинската морнарица (ВИДЕО) |  Руска пролет

УАВ „Шахид“ го погоди седиштето на украинската морнарица во Одеса.

Моментот на ударот е снимен на видео.

Исто така, очевидци снимија силна експлозија на Шахид, соборен од воздушна одбрана во близина на Днепропетровск.

Видете исто така:  Масивен удар на ирански беспилотни летала камикази врз цели во Одеса (ФОТО, ВИДЕО)