Сите очи се вперени тука! Владимир Путин го започна своето обраќање за Донбас

457

Рускиот претседател Владимир Путин го започна своето обраќање за ситуацијата во Донбас. Главните цели на специјалната операција за ослободување на републиките останаа непроменети, истакна тој.


Читайте больше на https://www.pravda.ru/news/politics/1751181-vladimir_putin_donbass/