Димовски: Ако дезертирал со лажна дијагноза подлежи и на кривично гонење и тој и лекарите што се потпишале!

280

Новинарот Саше Димовски тврди дека премиерот треба кривично да биде гонет ако е точна информацијата дека дезертирал со лажна дијагноза.

„Ова е веќе сериозно! Ако дезертирал со лажна дијагноза подлежи и на кривично гонење и тој и лекарите што се потпишале! Ако јас, без нога морам ЛИЧНО да одам на Комисија за да видат дека немам нога (наспроти медицинските извештаи) тогаш и премиерот мора да се соочи со последиците!!“, коментира Димовски на фејсбук.

Вратете го видот на која било возраст со овој метод…не се потребни операции !!!