ВРАБОТЕНИ ОД ЕВН ПОЧНАЛЕ ДА КУПУВААТ ПЕЧКИ НА ДРВА! Се заканува катаклизма

273
Кога пред тебе другар вработен на добра позиција во ЕВН ќе нарача нов шпорет на дрва, а до сега се греел на панели на струја.
Де бе му викам, толку ќе биде лошо зимава?
Лоши не е вистинскиот збор. Употреби го катаклизма.
Така ми рече.
А бе предавници Социјалдемократи, кажете му на Таче да престане да брка полкемони во своето ментално растројство и нека побара помош од Путин.
Видовме досега од ЕУ и НАТО што добивме. Тестиси од овца.
Тргнете ги санкциите кон Русија и побарајте помош, оти зимава ќе живееме ко во камено време.
Идиоти неопеани.