ШОКАНТНО! Македонски батаљон Тодор Александров војува на страната на украина и повикува македонски волонтери кои се спремни да загинат за мир во Украина

3,098

🇲🇰 Македонско-бугарската странски баталјон „Тодор Александров“ започна со организирање и запишување волонтери подготвени да се борат за светски мир и слобода против руската агресија врз братскиот народ на Украина! Контактирајте не за повеќе информации за тоа како можете да се вклучите!

Можеби ќе ти се допаѓа
My Blog